Per què s'opera ara Sergi Roberto?
Sergi Roberto assegut a la gespa a Granada després de lesionar-se (EFE)
Barça

El Barça dona allargues a Sergi Roberto

Ara mateix no hi ha data per a una trobada entre el club i els representants del jugador per parlar de la renovació, tot i que acaba contracte d'aquí quatre mesos

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Sergi Roberto al Barça, ara mateix, és una incògnita. Acaba contracte el juny i les negociacions per a una possible renovació estan totalment encallades. Des de l'entorn del jugador es té la sensació que el Barça està donant allargues a Sergi Roberto. Ara mateix no hi ha cap data per a una trobada entre el Barça i els agents de Sergi Roberto per tractar de la renovació.

Fa mesos es va començar a negociar la renovació del jugador de Reus, en què es parlava de posicions molt pròximes entres totes dues parts per a un acord en què el jugador firmava per dues campanyes més, amb una rebaixa de la fitxa. Però aquestes negociacions van quedar aturades, coincidint amb les crítiques puntuals que va rebre el jugador en alguns partits. A més a més, Sergi Roberto es va lesionar.

 

 

Ni data ni hora

A partir d'aquí, el director de futbol del Barça, Mateu Alemany, va comunicar a l'agent de Sergi Roberto, Josep Maria Orobitg, que ajornaven les negociacions fins a després del mercat d'hivern i que començarien des de zero. És a dir, tot el que s'havia parlat de dues temporades i de rebaixa de fitxa quedava sense vigència. Passat aquest mercat d'hivern, de moment, no hi ha data ni hora per a cap reunió.

Xavi Hernández pot ser clau

Per a la continuïtat de Sergi Roberto, hauria de ser clau l'opinió del tècnic, Xavi Hernández. L'egarenc sempre ha defensat el de Reus i fins i tot va dir en una roda de premsa que s'havia estat injust amb el futbolista.

Tornada als entrenaments 

Mentrestant, l'equip ha tornat aquest dijous als entrenaments després de dos dies de festa per preparar el derbi de diumenge contra l'Espanyol, a l'RCDE Stadium. Un partit que -per ara- es perdrà Dani Alves per sanció, si no és que prospera el recurs que el Barça ha presentat al Comitè d'Apel·lació.
 

Anar al contingut