Alèxia celebra un dels gols al camp del Madrid CFF (FCB)
Lliga F

Clamorós error arbitral que desencadena una implacable reacció del Barça a Madrid

Les blaugranes guanyen el Madrid CFF i arriben amb les millors sensacions al debut a la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

En ple 2024 ja no s'entén que en el futbol masculí hi hagi VAR i en el femení no. El gol que ha encaixat el Barça torna a obrir el debat de les diferències entre els dos futbols "professionals" espanyols. Amy Peñalver, l'àrbitra del Madrid CFF-Barça d'aquest dissabte, no ha vist que la pilota havia sortit del tot per la línia de fons abans que Kamilla Melgard fes l'entrada i Allegra Poljak rematés superant Cata Coll.

I tampoc no ha vist un penal a favor del Barça per una clara empenta d'Aldana Cometti sobre Caroline Graham Hansen.

A banda d'aquestes jugades polèmiques, la primera part del Barça ha estat per oblidar. No ha xutat cap cop entre els tres pals. Però, només començar la segona, Keira Walsh ha pogut empatar i fins al final ja només s'ha vist un atac constant de les blaugranes sobre la porteria de Paola Ulloa.

Els gols han anat caient per moments davant d'un Madrid que s'anava enfonsant per minuts. Pajor, Vicky López, Alèxia Putellas, Keira Walsh un altre cop, Ingrid Engen, Ona Batlle i Jana Fernàndez han estat les golejadores.

El Barça torna a ser el líder de la Lliga empatat a punts amb el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid, i arriba amb les millors sensacions al debut a la Champions de la setmana que ve contra el Manchester City.

 

Anar al contingut