El FC Barcelona celebra un dels gols davant el Madrid CFF (@FCBfemeni)
Futbol femení

El Barça extermina el Madrid CFF al Johan Cruyff (7-0)

El joc blaugrana ha anat de menys a més i sis dels set gols els han marcat al segon temps. Doblets de Mariona, Geyse Ferreira i Crnogorcevic, i gran actuació de Gemma Font sota pals

Imma PedemonteActualitzat

El Barça i el Madrid CFF, que van sortir guanyadores del primer partit de Lliga que van disputar, ja han desfet l'empat a punts, a l'estadi Johan Cruyff, i de manera contundent. Les blaugranes han dominat més, han tingut més possessió, han sabut controlar els contraatacs madridistes i li han marcat set gols al Madrid (7-0).

El Barça de Jonatan Giráldez ha sortit molt intens. Patri Guijarro ha enviat la pilota lliscant el travesser de la porteria de Natalia Expósito en el minut 10, dos minuts després d'una aturada, en dos temps, de Gemma Font, avui sota els tres pals del Barça en lloc de la lesionada Sandra Paños. L'atreviment de la internacional per Zàmbia Kundananji ha posat en alerta la defensa blaugrana, però ha estat el Barça el primer a estrenar el marcador.

En el minut 22, una errada madridista a la sortida d'un còrner ha propiciat la sortida, en solitari, de Caroline Graham Hansen, que ha travessat la meitat del camp tota sola i ha superat la sortida de Natalia Expósito. L'1 a 0 no ha relaxat ningú. Les barcelonistes han continuat buscant porteria, amb Mariona i, sobretot, Oshoala, molt incisives.

La nigeriana ha disposat de dues grans ocasions gairebé seguides que no han fructificat per l'encert d'Expósito. I abans del descans, dues oportunitats excel·lents del Madrid. Primer, xut de Kundananji, que ha fet volar Gemma Font, i de seguida, Lauren, que l'ha acabat enviant al travesser.

El segon temps ha començat amb un altre xut al travesser de la madridista Kundananji, que ha atrapat finalment Gemma Font. L'equip rival no ha abaixat els braços i ha desplegat un joc molt vertical, amb la jugadora de Zàmbia convertida en un autèntic malson per a les locals. El Barça, mentrestant, mostrava certes mancances en les seves línies. Però d'un moment a l'altre, dos gols gairebé seguits del Barça han canviat l'escenari.

En el minut 59, Mariona Caldentey, assistida per Clàudia Pina, ha enviat la pilota ajustada al pal esquerre de Natalia Expósito. Un golàs, el 2 a 0. I de seguida, Geyse Ferrerira, que portava un minut sobre el terreny de joc, ha aprofitat una centrada precisa de Mariona per superar, de cap, la portera madridista. La brasilera, procedent del Madrid, no ha celebrat el gol.

El 3 a 0 ha obert una escletxa insalvable per al Madrid, que ha vist com ràpidament, en el minut 65, li queia el quart. Novament en acció Clàudia Pina, centrant cap a Mariona Caldentey, que no ha perdonat. Doblet per a Mariona. I Geyse Ferreira també ha repetit i ha aconseguit el 5 a 0, en el 68.

Encara quedava l'última paraula per a Crnogorcevic, que ha marcat dos gols en dos minuts, quan només en portava onze sobre la gespa. El 6 a 0, després d'una bona combinació entre Geyse Ferreira i Mariona. El 7 a 0, gràcies a una centrada impecable de Rolfo.

El Barça, amb ple de victòries, lidera la Lliga F i demostra que, tot i els dubtes inicials, quan posa la directa, no té aturador.