Noah Darvich, vestit amb la samarreta blaugrana (FCBarcelona.cat)
FUTBOL

El Barça fa oficial el fitxatge de Noah Darvich

La jove perla del futbol alemany, de només 16 anys, tindrà una clàusula de 1.000 milions d'euros i jugarà al Barça Atlètic

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça no va poder endur-se el petit geni turc Arda Güler, però ha incorporat un altre talent jove per qui es barallaven els grans clubs europeus. Es tracta de Noah Darvich, de 16 anys, que arriba a l'entitat blaugrana procedent del Friburg a canvi de 2,5 milions d'euros.

Darvich, un migcampista esquerrà de gran tècnica, va brillar en el passat europeu sub-17. Ara, vol continuar creixent al Barça. Per edat podria incorporar-se al juvenil, però d'entrada jugarà amb el filial. Firma fins al 2026 i tindrà una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros.  

Amb aquest fitxatge el conjunt blaugrana segueix sumant talent jove, i és que aquest estiu el Barça ja ha tancat els fitxatges de Mikayil Faye i Vitor Roque, els dos de 18 anys. A més, Xavi ha donat minuts a Fermín López, de 20 anys, durant els amistosos de pretemporada, i segurament s'incorporarà a la dinàmica del primer equip durant la temporada oficial.

Anar al contingut