Festa blaugrana pels carrers de Barcelona

El Barça ha celebrat de manera conjunta els títols de Lliga aconseguits pel primer equip masculí i femení
Redacció Esport3 Actualitzat

Barcelona està de celebració per les lligues aconseguides pel primer equip masculí i femení. Per primera vegada, el Barça ha ajuntat els campions i les campiones en una mateixa rua, que ha recorregut els carrers de la capital catalana.

Xavi, amb moltes ganes de celebrar (EFE)

És el primer gran títol de Xavi, a més de la Supercopa. Feia 4 anys que el Barça masculí no guanyava la Lliga, i això s'ha notat en les ganes de sortir al carrer a celebrar-ho amb l'afició. La rua ha arrencat a les 6 de la tarda al Camp Nou i ha acabat passades les 9 a l'Arc de Triomf. 

 


A diferència de rues passades, la celebració no ha acabat amb una festa al Camp Nou: els parlaments i la pirotècnia es deixaran per a un altre dia. Així doncs, el recorregut ha començat a l'estadi blaugrana i ha acabat a l'Arc de Triomf, on els protagonistes canviaran d'autocar i tornaran a la ciutat esportiva. 

La capitana del femení, Alèxia Putellas, ha animat d'aquesta manera l'afició blaugrana a omplir els carrers.


L'equip femení, menys acostumat a aquestes multituds, no se'n sabia avenir, de tant de suport.

 

Milers d'aficionats culers han sortit a celebrar els títols de Lliga aconseguits per l'equip de Xavi i pel Barça femení. Segons la Guàrdia Urbana, més de 76.000 persones.

Milers de persones han gaudit de la festa blaugrana (EFE)
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut