Lewandowski i Raphinha celebren el gol del polonès a Cadis, el seu sisè del campionat (EFE)

El Barça greixa la màquina de fer gols: 1 cada 27 minuts

Liderat per Lewandowski, l'equip de Xavi Hernández ha aconseguit 20 gols en 6 partits oficials, 15 a la Lliga i 5 a la Champions
Redacció Esport3 Actualitzat

Qui té bons davanters, farà gols. Seguint aquesta màxima, el Barça 2022-23 és, per sobre de tot, un equip atacant i perillós. La part menys positiva és que, quan no marca, com a la primera part del partit de Cadis, una lleu sensació d'insatisfacció recorre els aficionats culers. A allò bo, tothom s'hi acostuma ràpid.

Al final del matx, en canvi, regnava l'alegria. L'equip de Xavi Hernández havia tornat a servir una dosi de quatre gols. L'últim, el del "nou" Dembélé, era el 20è de l'equip en els sis partits oficials de la temporada. 15 a la Lliga i 5 a la Champions, els que va encaixar el Viktoria Pilsen al Camp Nou.

El cronòmetre indica que els barcelonistes celebren 1 gol cada 27 minuts, i això que en la jornada inaugural de la competició domèstica, la visita del Rayo, encara no havien engegat la màquina de fer gols. Ara, en el primer moment clau de la temporada, a pocs dies del Bayern-Barça, no només funciona sinó que està ben greixada.

Gairebé la meitat dels gols, de Lewandowski

L'equip de Xavi Hernández suca igual a casa que a fora, rotant o amb l'onze tipus. El tècnic de Terrassa ha començat la temporada oficial sabent treure partit dels diversos i variats recursos ofensius amb què compta. Dels fitxatges estel·lars de l'hiperactiu Raphinha i, especialment, d'un Lewandowski que amb 9 gols gairebé ha marcat la meitat de les dianes de l'equip, i ja és pitxitxi a LaLiga (6) i a Europa (3).  

El somriure de Lewandowski, després d'un dels quatre gols del Barça a Cadis (Reuters)
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut