Les jugadores del Barça, celebrant un gol al Ciutat de València (@FCBfemeni)

El Barça guanya al Ciutat de València (1-4) i se'n va a l'aturada mantenint el liderat en solitari

Vicky, Pina, Kika i Paredes han estat les golejadores blaugranes davant del Llevant. Les jugadores de Pere Romeu sumen tres punts més i ja en son 21 en set jornades.
Redacció Esport3 Actualitzat
  • El Barça ha sortit al Ciutat de València sense Aitana i amb Pajor d'inici a la banqueta.
  • El Llevant, a la contra, gairebé ha trobat el gol als cinc minuts. Chacón, qui ha generat més perill per les granotes, no ha finalitzat bé.
  • Als tretze minuts, Vicky López ha obert el camí. La jove blaugrana ha rebut una deliciosa passada de Kika i s'ha escolat enmig de la defensa per definir tota sola al fons de la xarxa.
  • Deu minuts més tard, el Llevant ha empatat amb un golàs de Daniela Arques després d'una contra. La internacional murciana no es creia que el seu potent xut, que no ha pogut aturar Cata, hagués acabat en gol.
  • L'alegria per l'empat ha durat el temps que Kika ha tardat a fer el segon. La portuguesa ha connectat una passada de Pina per tornar a posar les blaugranes al davant del marcador.
  • En l'afegit del primer temps, Chacón ha pogut tornar a empatar el partit. Amb tot a favor, en un u contra u, davant la portera ha enviat la pilota fora.
  • Clàudia Pina no ha tardat ni dos minuts de la represa en fer el tercer. La de Montcada ha caçat un refús del pal a una primera rematada de Kika.
  • La portera local, Andrea Tarazona, ha evitat el gol en dues accions clares de les blaugranes, de Vicky i Pina.
  • En el 65, Pajor –ja al terreny de joc- ha fallat l'impensable. I en el 75, Vicky ha estat substituïda per molèsties.
  • En el 81, Paredes ha fet el quart gol del partit. La defensa basca ha rematat de cap un servei de córner executat per Mapi León.
  • El Barça suma 21 punts en 7 jornades i, amb dos de marge per sobre de l'Atlètic de Madrid.