Laporta, Unzué i Guardiola promocionant el partit al Camp Nou entre el Barça i el Manchester City per l'ELA
Barça

El Barça i el City se citen el 24 d'agost contra l'ELA

Presentat un partit molt especial amb Unzué com a gran dinamitzador

Actualitzat

El FC Barcelona de Xavi Hernández i el Manchester City de Pep Guardiola s'han citat el proper 24 d'agost al Camp Nou (21.00) en un partit benèfic a favor de la lluita contra l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA), que impulsa un altre il·lustre blaugrana, Juan Carlos Unzué, afectat per aquesta malaltia.

Unzué, que el 18 de juny del 2020 va anunciar que tenia ELA, ja havia pensat en l'organització del partit des de feia temps. L'amistós havia d'haver-se disputat l'agost passat, però la pandèmia va aconsellar que no se celebrés llavors.

L'exfutbolista i exentrenador navarrès ha comentat que per lluitar contra l'ELA es necessita "l'ajuda de tothom", també dels polítics:

"Fa unes setmanes es va presentar una proposició de llei per als afectats per ELA, però sembla que no s'ha mogut res. Els demanem que es posin a la feina, cada vegada el nostre equip és més fort"

Laporta i Guardiola, en la presentació de l'acte

Joan Laporta, president del FC Barcelona, ha comentat que des del primer moment li va semblar "una gran idea" disputar aquest partit, perquè és "una manera de mostrar el nostre reconeixement davant la societat".


"Aquest és un dels millors partits que es poden veure. El "més que un club" no s'entén si no hi ha compromís amb el país, amb la democràcia, amb la globalitat. Podem donar una imatge extraordinària, de compromís amb la recerca"

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, també present en la presentació del partit, ha assegurat que és un honor haver pensat en el City per compartir causa i escenari:

 "Als meus jugadors els parlaré de la malaltia, de Juan Carlos. És un partit perfecte, en un escenari ideal, esperem que estigui ple"

El tècnic "citizen" ha assegurat que és "admirable" com viu aquesta malaltia Unzué. "Ho diu amb aquesta convicció... Esperem que la recerca serveixi", ha afirmat.

La beneficiària del partit serà la Fundació Luzón. Les entrades ja es poden adquirir a la pàgina web del Barça i es poden fer donacions per a la fila 0. Les entrades van dels 19 euros als 99 euros (entrades VIP).


Durant l'acte també s'ha presentat una cançó interpretada per a l'ocasió per Miki Núñez, titulada "Ara", la recaptació de la qual anirà a parar a la Fundació Miquel Valls

Anar al contingut