El rostre de Gavi després de la lesió evidenciava el dolor i l'espant del jove futbolista (Reuters)
Barça

El Barça, indignat amb la Federació Espanyola de Futbol per forçar Gavi

El club considera que el seleccionador espanyol va forçar de manera innecessària Gavi, en un partit del tot intranscendent, i que això va portar el jugador a lesionar-se

Redacció Esport3Actualitzat

La notícia de la greu lesió de Gavi al lligament creuat al genoll dret ha aixecat polseguera: ha causat una gran indignació al FC Barcelona.

L'andalús va ser un dels pocs fixos a qui el seleccionador espanyol no va donar descans per a l'enfrontament contra Geòrgia d'aquest diumenge. I va acabar passant el pitjor: lesió greu de la perla blaugrana, que es perdrà el que queda de temporada. 

Al Barça estan indignats perquè entenen que el tècnic de la "roja" hauria pogut dosificar Gavi quan la selecció espanyola ja havia aconseguit el seu propòsit de classificar-se per a l'Eurocopa amb la victòria davant Xipre.

Els blaugranes esperaven una mica de mà esquerra del tècnic a l'hora de donar-li minuts, tenint en compte que Gavi ho havia jugat pràcticament tot. De la Fuente va decidir mantenir-lo a l'onze per al duel davant Geòrgia.

La seqüència de la lesió

En una jugada fortuita, el jove migcampista va notar un espetec al genoll dret, i va abandonar el camp coixejant i visiblement abatut. Al Barça estan convençuts que Gavi es va lesionar ja en l'entrada del jugador de Geòrgiaanterior a l'espetec al genoll, i no s'expliquen com pot ser que tornés al camp. Fonts consultades per TV3 expliquen que en el salt posterior el genoll ja no li funcionava perquè tenia el lligament trencat.

De la Fuente va lamentar en la roda premsa posterior al partit la greu lesió del jugador, i va recordar que estava fresc perquè s'havia perdut l'últim partit del Barça a la Lliga per sanció. Però el seleccionador havia pronunciat unes paraules a la roda de premsa de divendres que se li han girat en contra ateses les circumstàncies. "Els jugadors bons no descansen mai", va dir en referència a Gavi, a qui va qualificar de "superdotat físicament".  Potser per aquest motiu, el fantasma de la culpa plana sobre el tècnic de la "roja".

 

 

  

 

 

 

Anar al contingut