Wojciech Szczesny, amb els seus nous companys durant l'entrenament d'aquest dissabte (EFE)

Wojciech Szczesny, inscrit a la Lliga, no viatja a Vitòria

El porter polonès ja està autoritzat a jugar el campionat amb el club blaugrana però no ha entrat en la convocatòria per al partit contra l'Alabès
Redacció Esport3 Actualitzat

Dijous va firmar, divendres ja es va entrenar amb el grup i aquest dissabte, Wojciech Szczesny ja ha estat inscrit a la Lliga com a nou efectiu del Barça. Un reforç llampec per pal·liar la baixa per lesió greu de Marc-André Ter Stegen, el porter titular i capità de l'equip.  

Però el porter polonès encara no ha entrat a la convocatòria del Barça de cara al partit que el Barça juga aquest diumenge (16.30) al camp de l'Alabès. 

 

En qualsevol cas, sembla que la primera presa de contacte del porter internacional polonès, tenint en compte que venia d'un període d'inactivitat --estava oficialment retirat des de fa setmanes-- ha estat prou satisfactòria. A Vitòria, però, sembla que el titular continuarà sent Iñaki Peña.

La novetat en la llista de convocats respecte l'últim partit, contra el Young Boys, és la tornada d'Eric Garcia, que estacva sancionat per un partit a la Champions. Això implica que Andrés Cuenca, que va debutar amb el primer equip contra l'equip suís, ha quedat fora de la llista.   

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut