Andrés Iniesta en acció durant l'últim partit del Vissel Kobe
Andrés Iniesta en una imatge d'arxiu (Vissel Kobe)
Barça

El Barça jugarà un amistós a Tòquio contra el Vissel Kobe d'Andrés Iniesta

Es jugarà just després de l'últim partit de Lliga i l'expedició blaugrana sortirà directament des de Vigo

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça aprofitarà la seva tirada comercial per fer calaix abans que acabi oficialment la temporada i els jugadors marxin de vacances. L'equip blaugrana viatjarà a Tòquio per jugar un partit amistós. No serà un rival qualsevol: el Barça mesurarà les seves forces amb el Vissel Kobe, capitanejat per Andrés Iniesta i amb la presència del també exblaugrana Sergi Samper.

El partit es jugarà el 6 de juny a l'estadi Nacional de Tòquio, amb capacitat per a 80.000 espectadors. L'expedició blaugrana sortirà directament de Vigo, que és on té l'últim partit de Lliga, el dissabte 3 o el diumenge 4 de juny. 

El partit suposarà una nova oportunitat perquè tant Andrés Iniesta com el també exblaugrana Sergi Samper es retrobin sobre el terreny de joc amb el seu exequip defensant  els colors d'un Vissel Kobe que actualment lidera la J-league, la Lliga professional japonesa.

Aquesta fórmula no és nova per al Barça, que ja al final de la temporada passada va desplaçar-se fins a Austràlia per disputar un amistós contra un combinat dels millors jugadors de la lliga australiana. Aquell bolo va reportar al club barcelonista uns 5 milions d'euros. 

 

Anar al contingut