El Camp Nou manté el seu encant malgrat les reformes que necessita

El Barça-Madrid de la Champions femenina es jugarà al Camp Nou

La directiva blaugrana ja ha notificat a la UEFA el canvi d'escenari de la tornada dels quarts de final de la Champions, que es jugarà el 30 de març
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça ja ha comunicat a la UEFA que el Barça-Madrid de la Champions femenina es jugarà al Camp Nou. La notícia, que va ser ha avançada el programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio i va ser confirmada posteriorment per la directiva blaugrana, ja és oficial. 

El partit correspon a la tornada dels quarts de final de la Champions i permetrà veure un duel que s'anitrà repetint regularment aquesta temporada,ja que blaugranes i blanques també es veuran les cares a les semifinals de la Supercopa d'Espanya.

 

 

Des que el bombo de la Champions va aparellar el Barça i el Madrid, la idea de fer el partit al Camp Nou va sobrevolar els mitjans. El directiu responsable de l'equip femení, Xavier Puig, ja va admetre en declaracions al "Tot costa" que era una opció real. L'evolució de la pandèmia havia fet demorar la decisió final. 

Un precedent a porta tancada

Ara fa un any, el Barça femení ja va jugar a l'Estadi, contra l'Espanyol, en partit de lliga, i va guanyar 5 a 0, però a porta tancada. Va ser una festa a mitges. Les jugadores podran tenir, ara sí, l'oportunitat que mereixen, pel seu esforç i pels seus èxits.

ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut