El submarí enfonsa el Barça a Montjuïc en un partit boig (3-5)

Després de fer el més difícil i remuntar el 0-2, el Vila-real ha tingut temps de fer 3 gols a partir del minut 84 que han posat en evidència les carències defensives dels culers
Redacció Esport3 Actualitzat

Després de fer el més difícil i remuntar el 0-2, el Vila-real a tingut temps de fer 3 gols més per capgirar el marcador i posar en evidència les carències defensives dels culers:

• Xavi ha dissenyat un onze amb la presència d'Héctor Fort al lateral esquerre i la d'Oriol Romeu al mig del camp com a novetats més destacades. Joao Félix ha estat titular, al costat de Lewandowski i Lamine Yamal.
  • El partit ha començat amb ensurt per als aficionats barcelonistes. Baena ha superat Iñaki Peña tot just al minut 2, però l'àrbitre -de manera encertada- ha anul·lat el gol per fora de joc.
  • El primer avís dels culers ha tingut Lamine com a protagonista. El joveníssim atacant barcelonista ha provat de col·locar la pilota des de la llarga distància, però Jörgensen ha aturat sense massa dificultats.
  • També des de lluny ho ha intentat Joao Félix al quart d'hora de joc. El seu xut s'ha enverinat després de tocar al peu de Comesaña. Altra vegada Jörgensen ha evitat el primer gol local.
  • Al minut 22, l'àrbitre ha invalidat per fora de joc de Sorloth un gol de Gerard Moreno. En aquesta ocasió ha fet falta que el VAR validés la decisió de Munuera Montero. El Vila-real ha protestat mol la decisió.
  • Els groguets sí que han aconseguit avançar-se al minut 41. Altra vegada Gerard Moreno ha rematat tot sol dins de l'àrea una boníssima centrada de Sorloth. Christensen ha perdut la marca de Moreno i el davanter català ha superat Iñaki Peña per portar els primers xiulets a Montjuïc. Una xiulada que també s'ha repetit quan l'àrbitre ha assenyalat el final de la primera part.

Boja segona meitat

• Xavi ha buscat la reacció amb tres canvis en el temps de descans: Cubarsí per Christensen, Pedri ho ha fet en el lloc d'Oriol Romeu i Cancelo ha substituït Héctor Fort.
  • En el minut 52 el Barça ha reclamat penal de Bailly sobre Lamine Yamal després d'una passada filtrada de Pedri. L'àrbitre no l'ha xiulat i el VAR no n'ha volgut saber res.
  • En l'acció justament posterior un error gravíssim de Cancelo a l'hora de controlar o allunyar una pilota -difícil saber què volia fer- ha deixat tot sol Ilias Akhomach. L'ex del Barça ha encarat Iñaki Peña i l'ha superat amb elegància per fer el segon del Vila-real. Amb el 0-2 al marcador, Xavi ha fet entrar Ferran Torres en el lloc de Joao Félix.
  • El Barça ha escurçat distàncies al minut 60. Precisament Ferran Torres ha connectat amb Lewandowski i el polonès, d'esperó mig sense voler, li ha deixat la pilota de cara Gündogan. Rematada ajustada i de qualitat de l'alemany per obrir el camí de la remuntada.
  • El gol de Gündogan ha estat l'espurna que necessitava el Barça i Montjuïc. En ple vendaval atacant, Pedri ha empatat el partit al minut 68. Gündogan ha rematat malament una centrada de Lamine, però la pilota ha acabat als peus del canari, que ha superat Jörgensen per igualar el partit.
  • Els de Xavi han capgirat el marcador dos minuts després. En un intent de rebutjar una servei de falta lateral de Gündogan, Bailly ha acabat introduint la pilot a la seva porteria.
  • Vitor Roque ha entrat en el lloc de Lewandowski i el brasiler n'ha tingut una de molt clara al minut 82, però el seu xut l'ha desviat Jörgensen amb la part baixa de l'espatlla.
  • En un partit absolutament boig, el Vila-real ha empatat en l'acció posterior. Una pèrdua de Gündogan s'ha convertit en un contracop del submarí. Sörloth ha assistit Guedes i el portuguès ha superat Iñaki Peña amb un xut creuat.
  • Al partit li quedaven uns quants cops de teatre. El primer, quan l'àrbitre ha assenyalat penal per mans de Comesaña després d'una rematada de Gündogan. El VAR ha avisat Munuera Montero, que l'ha acabat anul·lant.
  • En el minut 98, una jugada de pati d'escola en què la defensa culer ha estat incapaç d'allunyar el partit. Iñaki Peña tampoc ha estat contundent i Sörloth ha fet el quart dels de la Plana.
  • Els de Marcelino encara n'han fet un altre culminant una jugada al contracop. Morales ha fet el cinquè davant d'un Barça absolutament enfonsat i que s'allunya gairebé de manera definitiva de la Lliga.