El Barça, ofès amb el Veszprém per l'oferta a Nielsen: "I no serà l'únic"

Carlos Ortega valora la decisió de marxar del porter danès el dia abans d'enfrontar-se a l'Aalborg en Lliga de Campions
Redacció Esport3 Actualitzat

No han caigut bé ni la decisió d'Emil Nielsen ni que sigui el Veszprém de Xavi Pascual qui se l'emporti. El porter danès tenia una bona oferta del Barça per renovar i se sent molt a gust al club i a Barcelona, però el Veszprém li ha fet una proposta milionària a partir del 2026. Nielsen, amb 27 anys, es considera un dels millors porters del món (campió d'Europa amb el Barça, campió olímpic i mundial amb la seva selecció) i, amb la marxa de Gonzalo Pérez de Vargas, havia de ser un dels puntals del projecte de futur blaugrana. El pijtor de tot és que el danès podria no ser l'únic jugador que marxi.

Així ho dona a entendre Carlos Ortega, el tècnic blaugrana:

"Per part del club, s'ha treballat tot el possible i bé. Ha fet una oferta de nivell, dels més ben pagats de la secció. En aquest sentit, poc podem dir. Possiblement no sigui l'únic que tocaran. Amb tota seguretat t'ho puc dir"

El Barça és campió d'Europa 12 vegades i cap el Veszprém. Han contractat Xavi Pascual per intentar guanyar un títol que se'ls resisteix. Ell ha estat clau a l'hora de convèncer Nielsen. Però Pasqui no és l'únic exblaugrana al cos tècnic. El seu ajudant, Toni Garcia, va ser responsable dels equips de formació blaugranes. Arpad Sterbik n'és entrenador de porters i Laszlo Nagy, el director esportiu. 

Aquest curs, el Barça té un projecte continuista. Només una baixa, la de Haniel Langaro, que va fitxar pel Dinamo de Bucarest. Però les coses seran molt diferents a partir de la pròxima temporada. Fins a 7 jugadors de l'actual plantilla acaben contracte el mes de juny que ve.  El campió hongarès ha aprofitat per parlar amb alguns jugadors blaugranes durant el mundial de clubs, on han coincidit i, fins i tot, té l'objectiu posat en Dika Mem.

Els jugadors que acaben contracte aquesta temporada:

  • Gonzalo Pérez de Vargas (porter) marxarà al Kiel. Oficial.
  • Melvyn Richardson (lateral dret) marxarà al Wisla Plock. Oficial.
  • Hampus Wanne (extrem esquerre) marxarà al Pick Szeged? Rumor
  • Aitor Ariño (extrem esquerre). 
  • Thiagus Petrus (defensa)
  • Jaime Gallego (pivot). Està lesionat.
  • Juan Palomino (lateral esquerre) 
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut