Messi celebrant un gol amb el Barça
Messi celebrant un gol amb el Barça
FUTBOL

El Barça podria quedar-se sense el famós tovalló del fitxatge de Messi

El tovalló que va convertir Leo Messi en jugador blaugrana amb 13 anys, el mes de desembre de l'any 2000, serà subhastat amb un preu de sortida de 350.000 euros

Redacció Esport3Actualitzat

El tovalló que va canviar la història del Barça, la relíquia amb què Leo Messi va signar per la Masia, serà subhastat. L'acte tindrà lloc entre el 18 i el 27 de març i el preu de sortida serà de 350.000 euros, tal com apunta La Vanguardia.

La companyia encarregada d'organitzar la licitació és la casa de subhastes Bonhams. L'article l'ha ofert Horacio Gaggioli, l'intermediari en el traspàs de Messi des d'Argentina. L'agent va participar en una trobada amb Carles Rexach, Josep Maria Minguella i el mateix Messi, de llavors tretze anys, que va firmar al tovalló per certificar el seu fitxatge des de l'Argentina.

El tovalló del fitxatge de Messi

Acabarà al Museu del Barça?

En el seu moment, va existir la possibilitat que el tovalló anés a parar al Museu del Barça, ​​però no es va arribar a un acord. Per tant, si el club blaugrana vol aconseguir la preuada relíquia, haurà de licitar a la subhasta com qualsevol altre per aconseguir-la.

 

Anar al contingut