El Barça demandarà Libero per l'impagament del 10% de Barça Vision

El Barça portarà el fons Libero Football Finance als tribunals per l'impagament de la "palanca"

L'empresa alemanya tenia fins al 31 de desembre per abonar els 40 milions corresponents a la compra del 10% de Barça Vision
Redacció Esport3/Agències Actualitzat

El Barça començarà el 2024 engegant la maquinària legal per portar als tribunals a Libero Football Finance. El fons alemany no ha fet efectiva la compra del 10% de Barça Vision abans d'acabar l'any, incomplint així l'acord que tenia amb el club des de l'estiu passat. Davant la necessitat d'inscriure nous jugadors abans de l'inici de les competicions, el Barça va revendre una part de l'empresa que s'encarrega de la producció audiovisual del club i que fins aleshores era propietat de Socios.com i Orpheus Media.

Inicialment, el tracte estipulava que Libero abonaria els 40 milions al llarg del mes d'agost perquè el Barça tingués marge de maniobra en matèria de fitxatges. Amb el pas dels dies, Laporta va veure les dificultats que es presentaven per tancar l'operació en els terminis establerts i el president, que a finals d'agost es va veure obligat a presentar un aval personal per tirar endavant les operacions pendents, com l'arribada dels Joaos, va acceptar ampliar els timings.

Però a dia 31 de desembre, el club sap que s'haurà de resignar a l'impagament i haurà d'emprendre mesures legals alhora que explora altres alternatives per trobar un nou comprador.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut