Antoine Griezmann fent-se un petó a l'escut de l'Atlètic
Antoine Griezmann fent un petó a l'escut de l'Atlètic (Reuters)
Barça

El Barça presentarà una demanda a l'Atlètic pel cas Griezmann

El club blaugrana argumenta que l'any passat ja es van complir els requisits que obliguen els "colchoneros" a pagar 40 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

La polèmica pel cas Antoine Griezmann entra en una nova esfera. El FC Barcelona vol deixar les coses clares i presentarà una demanda contra l'Atlètic de Madrid pel davanter francès.

La temporada passada, Griezmann va deixar el Barça a última hora del mercat d'estiu i va marxar al seu antic club en qualitat de cedit. Una de les premisses del contracte era que si el jugador disputava més del 50% del temps dels partits en els quals estava disponible durant la temporada 2021/22, l'Atlètic havia de pagar 40 milions d'euros al Barça i quedar-se en propietat el jugador.

El Barça, però, afirma que la cessió era per un sol any, tot i que després es va renovar per un segon any, un cop Griezmann havia jugat més del 50% dels partits en què estava disponible.

L'Atlètic contradiu la versió blaugrana. De fet, el Cholo Simeone ha fet entrar Griezmann al minut 63 en tots els partits jugats aquesta temporada per intentar evitar la clàusula. De fet, el mateix entrenador ho ha deixat entreveure en alguna roda de premsa.

Tebas no es mulla

De la qüestió també n'ha parlat Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional i, per tant, coneixedor dels contractes dels futbolistes que hi participen. Tebas, però, ha preferit no pronunciar-se.

Nosaltres no interpretem els contractes. Això correspon al Tribunal Arbitral de la Lliga, que està integrat per juristes externs. De tota manera, no és la primera vegada que se'ns presenta un cas com aquest; n'hem vist de similars. Però és el Tribunal qui s'ha de pronunciar si rep aquesta demanda del Barça. El temps de resposta l'estimem en un sis mesos. Si el Barça presenta la demanda ara, en sis mesos hi haura la resolució. Són resolucions que no es poden recòrrer sino que s'executen de seguida. En sis mesos per tant, sabríem qui veu augmentada la massa salarial en funció de qui s'hagi de quedar Griezmann.

El president de la LFP també s'ha referit a la situació econòmica del Barça i ha destacat que "mai ha estat en risc de fallida" 

 

 

 

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut