Slavko Vincic, àrbitre principal, va anul·lar el gol de Pedri al Giuseppe Meazza (Reuters)

No hi haurà protesta formal a la UEFA per l'arbitratge

Els blaugranes estan indignats amb les últimes actuacions arbitrals rebudes a Europa, però el club ha decidit no presentar cap protesta oficial
Redacció Esport3 Actualitzat

De l'"és una injustícia" de Xavi Hernández a l'"ens han pres un gol" de Sergi Roberto. Tècnic i jugadors blaugrana van esclatar indignats amb l'arbitratge després del polèmic partit que el Barça va perdre davant l'Inter de Milà (1-0) en la tercera jornada de la Lliga de Campions.

A l'acabar el duel, diferents membres del club van criticar un arbitratge, el de camp amb Slavko Vincic i el del VAR amb Pol van Boekel, per les decisions que s'havien pres durant el duel. I més després de saber que l'àrbitre que revisava les jugades era el mateix que s'havia "menjat" un penal a Dembélé al partit de Munic quan el marcador estava empatat a zero.

Els blaugranes tampoc entenen per què les mans d'Ansu Fati, que tot i que toca la pilota són involuntàries, es van xiular amb un criteri diferent que les de Dumfries, que toca la pilota amb el braç totalment estès.

 

El club blaugrana, però, finalment no  presentarà una queixa formal a la UEFA a través dels seus serveis jurídics. segons han decidit aquest dimecres.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut