Fermín López, en una imatge de la temporada passada
Fermín López, en una imatge de la temporada passada (Europa Press)
Barça

El Barça redobla l'aposta per Fermín: lligat dos anys més

L'andalús firmarà en breu l'ampliació del seu contracte fins al 2029

Àlex CastellsActualitzat

En només 12 mesos, la seva valoració ha fet un salt meteòric. Segons el portal de referència transfermakt, l'octubre del 2023, el preu de mercat de Fermín López era de 8 milions d'euros. Feia poc que havia debutat a Vila-real, amb Xavi. Un any més tard, la cotització s'ha disparat. El seu valor està fixat, ara mateix, en 50 milions d'euros.

Al Barça, no se li escapa aquest creixement. I ha decidit redoblar l'aposta pel futbolista d'El Campillo. L'estiu passat, va ampliar-li el contracte fins al 2027 i li van posar una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros. La projecció de Fermín López, cabdal en la consecució de la medalla d'or dels últims Jocs Olímpics, ha obligat a fer un nou esforç. En breu, firmarà una nova ampliació.

 

Hi ha acord entre el futbolista i el club per allargar el vincle dos anys més, fins al 2029. A l'agost, Deco va citar el seu representant per fer-li arribar una nova proposta. Hi han estat parlant en les últimes setmanes. Només falta posar dia i hora per firmar el nou contracte.

Anar al contingut