Mapi León somriu després de firmar (@FCBarcelona)
Mapi León somriu després de firmar
Barça

El Barça renova el contracte de Mapi León fins al 2026

La central aragonesa ha ampliat dues temporades més el seu vincle amb el club

Redacció Esport3Actualitzat

Era una de les prioritats de la direcció esportiva del Barça i s'ha pogut confirmar just abans d'acabar l'any. Mapi León seguirà dues temporades més vestint de blaugrana, fins a l'estiu del 2026. L'anunci, a més, ha estat especial. El Barça s'ha esperat al final del duel europeu contra el Rosengard per fer-ho oficial al Johan Cruyff i amb la mateixa Mapi sobre la gespa.

La central aragonesa, micròfon en mà, s'ha adreçat als aficionats culers i ha fet broma, fins i tot, sobre la possibilitat d'agafar l'equip quan Jonatan Giráldez posi rumb als Estats Units.

"La lesió m'ha fet replantejar-me moltes coses i us comunico que ho deixo. Però, com que Jona ens deixarà, he pensat que seré la nova entrenadora. És una broma. He renovat!"

 

 

Mapi León sumarà, per tant, nou temporades al Barça. Des que hi va arribar, procedent de l'Atlètic de Madrid, ha disputat un total de 237 partits. Ara, està en ple procés de recuperació després d'una operació al menisc que li tindrà fora dels terrenys de joc, com a mínim, fins al maig.

 

Mira els gols del Barça - Rosengard (7-0):

Anar al contingut