Futbol

Set en blanc del Barça al Rosengard a la Champions (0-6)

Les campiones no donen cap opció al rival suec i sumen la tercera victòria seguida de la fase de grups

Redacció Esport3Actualitzat

Victòria contundent del Barça, que ja acarona els quarts. Wik, en pròpia porta; Salma; Patri; Aitana; Mariona, de penal, i Martina han signat el 0-6 a Malmö. El Barça consolida el liderat del grup A amb la tercera victòria en tres jornades en aquesta fase de grups.

• Tot i les baixes, el Barça ha resolt amb comoditat el compromís de Malmö: 0 a 6 contra el Rosengard en un partit disputat a temperatura sota zero.
  • L'equip de Jonatan Giráldez no ha concedit cap opció a l'equip suec i encadena tres victòries a la Champions. Amb 9 punts de 9 disputats, ja té pràcticament assegurat el primer lloc del grup A.
  • Tot s'ha posat de cara al quart d'hora de partit, quan la defensa sueca Jessica Wik ha desviat una centrada d'Aitana cap a la seva pròpia porteria (0-1).
  • Als 37 minuts, Salma Paralluelo ha fet el segon rematant un bon servei d'Ona Batlle des de l'esquerra (0-2).
  • I, un minut abans del descans, Patri ha connectat un gran xut des de la frontal que ha superat la portera Mukasa (0-3).
  • A la segona part, Aitana Bonmatí s'ha sumat a la festa marcant el quart gol, el número 200 del Barça a la Champions.
  • Mariona Caldentey ha fet el cinquè, de penal, després d'una caiguda de Clàudia Pina a l'àrea.
  • I, ja en temps afegit, Martina Fernández, jugadora del filial, ha fet el sisè el dia que debutava en Champions. També han jugat els primers minuts en la competició Giulia Dragoni i Júlia Bartel.