Leo Messi, l'artífex de 50 gols de falta amb la samarreta del Barça
Barça

El Barça sense Messi compleix dos anys sense marcar un gol de falta

Des del gol de Leo Messi a Mestalla el 2 de maig del 2021, el Barça ja acumula dos anys sense aconseguir un gol de lliure directe

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça acumula una sequera de dos anys sense cap gol de falta directa, un total de 105 partits. L'últim va ser a València, el 2 de maig del 2021. Aquell dia, l'astre argentí va executar un xut teledirigit al fons de la xarxa, en un partit que va finalitzar 2-3 a favor dels blaugranes i que també va ser un dels seus últims partits amb l'elàstica del Barça.

Des d'aquell xut, el Barça no ha trobat un substitut capaç d'assumir el rol de Messi a pilota aturada. La temporada passada la quota de gols de falta directa es va mantenir en 0 i, tot i que els jugadors incorporats aquesta temporada com Raphinha, Marcos Alonso o Robert Lewandowski es postulaven com a candidats, la realitat és que els de Xavi tampoc han estat capaços d'aconseguir cap gol de lliure directe aquest curs.

Tot i que el Barça ha millorat notablement els seus registres defensius i està en camí de trencar rècords històrics pel que fa a porteries a 0, l'equip blaugrana rep menys faltes a la frontal de l'àrea.

L'ombra de Messi en els llançaments de falta és allargada. L'argentí va aconseguir 50 gols de falta amb la samarreta del Barcelona. Des del seu primer gol de lliure directe, al Camp Nou davant l'Atlètic de Madrid el 4 de novembre del 2008, Messi va acumular 13 temporades seguides marcant de llançament directe. Des de la seva marxa, ja són gairebé dos cursos sense que l'equip hagi vist porta de falta directa.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut