Els jugadors del Barça, exercitant-se al Camp Nou davant l'afició (EFE)
Barça

El Barça s'entrena davant de més de 15.000 aficionats

Gavi ha estat el jugador més aclamat per un públic molt jove. Posteriorment, els jugadors blaugranes han visitat diferents hospitals per animar els nens ingressats

Redacció Esport3Actualitzat

El Barcelona ha fet aquest dilluns el tradicional entrenament de portes obertes. El primer equip blaugrana s'ha exercitat a l'Spotify Camp Nou davant de 15.324 espectadors, la majoria d'ells molt joves.

Xavi Hernández ha comptat amb els 24 jugadors de la primera plantilla en aquest entrenament ben peculiar per començar a preparar l'estrena de l'equip a la Copa del Rei, aquest dijous al camp de l'Intercity alacantí. Fins i tot ha pogut comptar amb Gavi, que va acabar adolorit el partit contra l'Espanyol, i que ha sigut un dels més aclamats. Arnau Tenas i Pablo Torre, del filial, també han participat a la sessió.     

 

 

Tota la recaptació de les entrades anirà destinada al Projecte Robots del Programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació FC Barcelona que, mitjançant robots amb connexions d'àudio i vídeo, permet viure a distància un entrenament com aquest als nens hospitalitzats i a les persones en situació de vulnerabilitat.

Després de l'entrenament, la plantilla i els directius del FC Barcelona han fet la tradicional visita als nens ingressats a diversos hospitals de Barcelona i rodalia. Aquest esdeveniment solidari es recupera després de dos anys sense poder realitzar-se per la pandèmia del coronavirus. 

Pedri i Lewandowski, entre d'altres, han visitat els nens de l'Hospital de Sant Joan de Déu (X. Bonastre)

 

Anar al contingut