Maffeo, durant un entrenament del Mallorca (@RCD_Mallorca)

El Barça sondeja Maffeo com a solució al lateral dret

La prioritat és Cancelo, però des del club blaugrana veuen amb bons ulls el defensa de Sant Joan Despí. El Sevilla ja negocia amb el Mallorca per endur-se'l al Pizjuán
Àlex Castells Actualitzat

Un lateral dret i dos migcampistes. Aquesta és la llista de necessitats que Xavi Hernández ha fet arribar a l'àrea esportiva. Ho va desvelar el mateix Joan Laporta. Per al lateral dret, la prioritat és encara clara: el portuguès Joao Cancelo, però el club té apuntades algunes alternatives, com la del defensa del Mallorca Pablo Maffeo.

El Barça, de fet, ja ha sondejat la situació contractual del lateral de Sant Joan Despí. Té contracte amb el Mallorca fins al 2026 i una clàusula de 30 milions d'euros, però el club balear li podria obrir la porta de sortida per un traspàs inferior, al voltant dels 10 milions, i amb la inclusió d'algun jugador cedit.

Amb el Sevilla, 3x1

També el Sevilla ha mostrat interès per Pablo Maffeo. Fins i tot hi ha converses obertes amb el Mallorca per facilitar-ne l'arribada al Sánchez Pizjuán. El Sevilla ha plantejat, fins ara, l'intercanvi per tres futbolistes de la seva plantilla. Un d'ells havia de ser Rafa Mir, però el davanter, conscient de l'interès també del València, ha frenat aquesta operació.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut