Futbol

Remuntada del Barça a Frankfurt per sumar el segon triomf a la Champions (1-3)

Un gol de Freigang ha avançat les alemanyes en el minut 42, però Salma, en el 47', Mariona en el 58' i un altre cop Salma Paralluelo en el 61' han capgirat el marcador

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça no ha brillat, però ha estat cap de remuntar el gol advers de l'Eintracht de Frankfurt en una gran arrencada de segona meitat. Paralluelo, per partida doble, i Mariona han marcat les dianes que han capgirat el marcador i que posen a les blaugranes líders en solitari del seu grup de la Champions.

• En el minut 42 ha arribat l'1 a 0. Centrada des de l'esquerra de Hanshaw i rematada de cap de Freigang.
  • En el 47 empata el Barça. Gran jugada d'Ona Batlle i rematada d'Ona Batlle que supera Johannes per baix.
Salma Paralluelo, autora de dos gols a Frankfurt (Reuters)
  • En el 51 gran ocasió d'Aitana, però la seva rematada ha sortit massa centrada i ha aturat sense problemes Johannes.
  • 1-2. El Barça capgira el marcador en el 58 després d'un córner, la pilota queda solta a l'interior de l'àrea i Mariona marca l'1 a 2. Aquest és el gol número 100 amb la samarreta del Barça de la davantera de Felanitx
  • 1-3. En el 61, errada de la defensa alemanya i Aitana assisteix a Salma Paralluelo que ha marcat el tercer, segon del seu compte.
  • Final a Frankfurt, segona victòria del Barça a la Lliga de Campions després de dues jornades disputades.