Barça

El Barça supera la Reial Societat i recupera la segona plaça (2-0)

Els gols de Lamine Yamal, a la primera part, i Raphinha de penal a les acaballes del partit, tornen a situar el Barça a la segona plaça

Redacció Esport3Actualitzat

Els blaugranes (76) avancen per un punt el Girona (75) a la classificació a tres jornades del final de la Lliga.

• El Barça ha començat portant el pes del partit, però la primera ocasió l'ha tingut la Reial Societat en una rematada de Becker molt a prop de Ter Stegen al minut 4. L'àrbitre ha anul·lat per fora de joc un gol al mateix Becker que, arrencant des del mig del camp, havia trencat Iñigo Martínez al minut 22.
  • Lamine Yamal ha donat el primer senyal de vida del Barça en una combinació amb Gündogan. El xut del mataroní l'ha neutralitzat Remiro amb els peus al minut 26.
  • Raphinha ha estavellat una pilota al pal al minut 38 amb un cacau des de fora l'àrea. El refús l'ha recollit Gündogan, però ha picat massa alt.
  • Lamine Yamal ha obert el marcador al minut 40 (1-0) després d'un contraatac iniciat per Lewandowski amb assistència final de Gündogan.
  • Becker ha perdonat l'empat al límit del descans després de guanyar l'esquena a Cubarsí i plantar-se sol davant Ter Stegen.
  • Raphinha ha tornat a fregar el gol amb un altre xut exterior que ha sortit alt per poc tan bon punt ha començat la segona part.

• Gündogan ha vist la targeta groga per una entrada a De Normand i es perdrà el proper partit contra l'Almeria.

• Remiro ha salvat el tercer cacau perillós de Raphinha, que continuava fent mèrits per marcar al minut 65. Tot seguit, una errada de Gündogan ha propiciat una claríssima ocasió de Brais, que gairebé fa l'empat.

• Ferran Torres, acabat d'entrar en el lloc de Lewandowski, ha fet lluir novament Remiro quan ja es cantava el gol a Montjuïc al minut 77.

• Raphinha ha tancat el triomf des del punt de penal (2-0, minut 93) després que el VAR avisés Cuadra Fernández d'unes mans clares d'Odriozola en una acció d'un parell de minuts abans.