El Bàsquet Girona té la recepta per celebrar Sant Esteve
Per Sant Esteve són moltes les llars de Catalunya que serveixen canelons a taula per dinar. Aquesta tradició ve de l'aprofitament dels rostits del dinar de Nadal, com el capó, el gall dindi o altres carns, que es desfan i es fan servir per farcir canelons.
Això és tradició a Catalunya, i el Bàsquet Girona ha volgut recrear aquesta recepta amb Sergi Martínez al capdavant, acompanyat de l'argentí Francisco Cáffaro i el nord-americà Nike Sibande. Per fer-ho més divertit, a Martínez li han lligat les mans, Cáffaro ha cuinat amb els ulls tapats i Sibande amb la boca tapada.
El Bàsquet Girona necessita recuperar el somriure per començar a escalar posicions en la classificació de l'ACB, on ara mateix ocupa l'última plaça. Diumenge juguen a Saragossa i començaran el 2025 visitant la pista del Hiopos Lleida, el proper 4 de gener.