Cáffaro, Martinez i Sibandem ensenyen el plat de canelons que han cuinat
Original iniciativa del Bàsquet Girona per celebrar Sant Esteve (Bàsquet Girona)
Bàsquet

El Bàsquet Girona té la recepta per celebrar Sant Esteve

Sergi Martínez, Nike Sibande i Francisco Cáffaro es posen el davantal i ensenyen a fer canelons

Redacció Esport3Actualitzat

Per Sant Esteve són moltes les llars de Catalunya que serveixen canelons a taula per dinar. Aquesta tradició ve de l'aprofitament dels rostits del dinar de Nadal, com el capó, el gall dindi o altres carns, que es desfan i es fan servir per farcir canelons.

Això és tradició a Catalunya, i el Bàsquet Girona ha volgut recrear aquesta recepta amb Sergi Martínez al capdavant, acompanyat de l'argentí Francisco Cáffaro i el nord-americà Nike Sibande. Per fer-ho més divertit, a Martínez li han lligat les mans, Cáffaro ha cuinat amb els ulls tapats i Sibande amb la boca tapada.

El Bàsquet Girona necessita recuperar el somriure per començar a escalar posicions en la classificació de l'ACB, on ara mateix ocupa l'última plaça. Diumenge juguen a Saragossa i començaran el 2025 visitant la pista del Hiopos Lleida, el proper 4 de gener.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut