Els jugadors del Bayern celebrant un dels gols
Els jugadors del Bayern celebrant un dels gols (Reuters)
Champions League

El Bayern assalta l'Inter de Milà i és colíder de grup amb el Barça (0-2)

El conjunt bavarès ha tornat a demostrar el seu poder físic i s'ha imposat amb gols de Sané i un en pròpia porta de D'Ambrosio

Redacció Esport3Actualitzat

Tot un Inter de Milà-Bayern demostra el potencial que hi ha al grup del Barça a la Champions. Per molts, el grup de la mort. De moment, els bavaresos són líders juntament amb el Barça després d'assaltar el Giuseppe Meazza amb una gran demostració de potencial físic i control del joc aeri.

Els de Julen Nagelsmann han estat superiors des d'un inici i han pogut inaugurar el marcador al minut 22, després d'una rematada de primeres de Müller. Onana ha mantingut l'empat a zero amb una bona mà, però dos minuts més tard, el porter de l'Inter no ha pogut evitar el regat de Sané, que ha anotat el primer gol.

Els italians han reaccionat a la diana rival amb dues arribades consecutives, però quan l'afició estava més animada ha reaparegut el Bayern per calmar l'ambient. Els bavaresos han estat com una màquina de crear ocasions de gol. Tot i això, no ha estat fins al minut 66 quan D'Ambrosio, involuntàriament, ha fet el segon del partit amb un gol en pròpia porta.

El partit dels alemanys serveix per donar un cop de puny sobre la taula i enviar un clar avís al Barça, amb qui s'enfrontarà la pròxima setmana a la segona jornada de la Champions.

Anar al contingut