Cristiano Ronaldo, envoltat d'una nova polèmica (Reuters)
Futbol

La marejant oferta a Cristiano Ronaldo: rècord del futbol mundial

Després que el Bayern descartés el seu fitxatge, l'Al-Nassr de l'Aràbia Saudita és el principal candidat

Actualitzat

Cristiano Ronaldo està disputant el Mundial sense equip, després que la setmana passada el Manchester United anunciés la dissolució del seu contracte. El davanter portuguès, cinc vegades Pilota d'Or, s'ha convertit d'aquesta manera en una peça cobejada al mercat d'hivern. Hi ha un club, però, que ja ha deixat clar que no té interès a contractar-lo. 

Oliver Kahn, director esportiu del Bayern de Munic, ha explicat els motius pels quals el club bavarès descarta el de Madeira: 

"Puc descartar que fem un moviment per Cristiano Ronaldo. Ho hem valorat perquè és la nostra feina, però tenim una idea molt clara, una filosofia molt clara, del que ha de ser el nostre equip. Apreciem molt Cristiano Ronaldo, no en tenim cap dubte al respecte. Però no encaixa en les nostres idees."  

Però en les últimes hores ha sortit un nou candidat. Cristiano Ronaldo estaria a tan sols un pas de fer història en el futbol mundial. I no per un rècord relacionat amb el que passa sobre el terreny de joc, sinó pel descomunal acord econòmic que està a punt de tancar amb l'Al-Nassr de l'Aràbia Saudita. Jugaria dues temporades i mitja, i percebria prop de 200 milions d'euros per cadascuna.

Segons el diari Marca, la falta d'ofertes procedent d'equips de primera línia europea han provocat que Cristiano Ronaldo hagi pres la decisió de posar punt final a la seva etapa en el futbol europeu per afrontar la recta final de la seva carrera esportiva omplint-se les butxaques de diners a l'Aràbia Saudita, on el jugador portuguès és tot un ídol entre els aficionats d'aquest país.

 

Anar al contingut