El Bayern remunta la fe contra la Lazio (3-0)

Kane, amb un doblet, i Müller firmen l'accés a quarts i donen aire a Tuchel
Oriol Vidal Actualitzat

Tuchel salva el cap i el Bayern reviu. Per a qui tingués dubtes, 3 a 0 i superioritat incontestable davant la Lazio. Amb doblet d'un Harry Kane endollat i una diana d'un Thomas Müller perenne, el campió alemany ha deixat clar que vendrà car el curs en blanc que molts ja anticipaven. A la Bundesliga es troba a 10 punts del Leverkusen, però aquesta nit a la Champions ha mostrat el seu millor perfil, amenaçador des del joc coral.

• Les irrupcions de Felipe Anderson han estat un miratge per a les files de Sarri. Aviat el Bayern ha anat acumulant ocasions. Al quart d'hora Musiala i Kane ja havien fet volar Provedel, i després Guerreiro i Dier també s'han sumat al setge.
  • Amb tot, l'Allianz Arena ha emmudit quan Ciro Immobile ha rematat tot sol als 36 minuts, a centrada de Zaccagni. Però el poder germànic s'ha imposat: als 39 minuts, Kane ha rematat una acció iniciada per un Pavlovic omnipresent.
  • I just abans del descans, el veterà Müller ha desviat a la xarxa una gran engaltada de De Ligt en el refús d'un córner: 54 gols del golejador del Bayern a la Champions.
  • Al segon acte, guió inalterable: més ocasions germàniques (Musiala, Guerreiro, Sané) i, a la fi, el 3-0, de nou amb la firma de Kane, caçador oportú del refús de Provedel a un bon xut de Sané. L'anglès suma ja 37 dianes aquest curs i ha tornat a deixar clar que és un dels arguments més ferms per pensar en la candidatura del Bayern per al triomf final a Wembley. Almenys avui, la resposta contra les cordes ha estat convincent.