Imatge d'una de les darreres derrotes del Barça 3-0 contra el Bayern (CCMA)

El Bayern vol fer sang i recorda al Barça les últimes golejades de Champions

El club alemany ha esdevingut la bèstia negra del Barça i ara ha publicat un post a X amb els gols de les victòries d'anys anteriors
Redacció Esport3 Actualitzat

El Bayern de Múnic ha escalfat el partit contra el Barça amb un vídeo publicat a les seves xarxes socials en què recorden les últimes golejades que han endossat a l'equip culer. El compte en espanyol del Bayern de Múnic a X ha penjat un vídeo en què recopila els gols de les tres darreres victòries contra el FC Barcelona. El missatge comença amb un "esperant amb ànsies el dimecres":

El Bayern de Múnic ha estat la kryptonita del Barça a la Champions en l'última dècada. Des de l'anada de les semifinals de la temporada 2014/15, en què el club català va guanyar la seva última Copa d'Europa, s'han enfrontat sis vegades. En totes, el Barça ha perdut i en els últims quatre partits no ha aconseguit marcar cap diana.

Després d'una temporada sense enfrontar-se, l'equip alemany visitarà l'Olímpic de Montjuïc per enfrontar-se a un bon Barça que marxa líder a la Lliga amb el seu exentrenador, Hansi Flick, al capdavant.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut