Com va quedar el vidre davanter de l'autocar del Turk Telekom
Com va quedar el vidre davanter de l'autocar del Turk Telekom (Twitter)
bàsquet

El boig viatge amb autocar del Turk Telekom per les Canàries que acaba amb l'entrenador a l'hospital

El conductor denuncia agressions de l'equip d'Ankara, que aquest dimecres ha perdut la final de l'Eurocup amb el Gran Canària

Redacció Esport3Actualitzat

No ha estat la millor manera de preparar el partit més important de la història del Turk Telekom. I potser per això l'han acabat perdent. La prèvia de la final de l'Eurocup, que aquest dimecres ha enfrontat el conjunt d'Ankara amb el Gran Canària a l'arxipèlag, s'ha vist condicionada per un incident ocorregut a l'autocar que els portava a l'entrenament de dimarts. Un episodi rocambolesc que va acabar amb el tècnic Erdem Can a l'hospital amb una lesió al coll.

El relat del mànager dels turcs, Onder Kulcebas, assegura que els problemes van aparèixer quan el conductor de la guagua va decidir fer un "tour per la ciutat" en lloc d'anar directament al pavelló: "Vam fer un camí de 10 minuts en 40 i gairebé arribem tard". El trajecte traçat, però, no va ser l'única molèstia: "Després va apujar el volum de la ràdio i li vam haver de demanar diverses vegades que l'abaixés".

Com que el soroll no agradava als passatgers, el mateix Can va aixecar-se per treure la música i va ser aleshores quan el xofer hauria frenat bruscament. L'escollit com el millor entrenador de la competició es va donar un cop al cap i va necessitar un collarí.

Sospiten d'un pla orquestrat

Els turcs sospiten d'un pla orquestrat pels locals, botxins de la Penya a semifinals, per dificultar la seva preparació per a un partit que, a banda de proclamar el campió, ha atorgat un bitllet per a la pròxima Eurolliga. Lluny d'això, el president dels canaris, Sitapha Savané, va atribuir l'incident a la procedència del xofer. Segons l'exjugador, era del sud de l'illa i no parlava anglès.

El conductor, per la seva banda, va denunciar que va rebre agressions de membres de l'expedició turca. Puja la temperatura en la setmana més calenta de l'any al bàsquet europeu.

Erdem Can, durant un partit
Erdem Can, durant un partit
Anar al contingut