El jugador veneçolà del Girona, Yangel Herrera, marcant el brasiler Neymar (EFE)

El Brasil s'entrebanca davant Veneçuela (1-1) i Neymar és colpejat per la seva afició

Yan Couto debuta amb la selecció "canarinha" i Yangel juga la primera part amb la "vinotinto"
Redacció Esport3 Actualitzat

Entrebancada del Brasil contra Veneçuela (1-1) en partit de classificació mundialista. Neymar ha estat l'ànima de la "canarinha" i ha fet l'assistència per al gol de Gabriel Magalhaes (50') que ha obert el marcador. Però els pentacampions del món no han aconseguit el gol de la tranquil·litat i ho han acabat pagant car: al minut 85, Eduardo Bello fa l'empat per a la "vinotinto" amb una xilena espectacular que deixa clavat Ederson.

Al final del partit, nervis en la selecció local, batusses entre jugadors i xiulada de l'afició brasilera al seu propi equip. Quan Neymar marxava cap als vestidors al final del partit l'ha impactat un got llançat per un seguidor local. L'exblaugrana ha identificat l'agressor i s'han intercanviat insults en una imatge gens edificant.

El partit ha suposat el debut amb la selecció brasilera del lateral del Girona Yan Couto, que ha entrat al camp al minut 42 per la lesió de Danilo. Ha coincidit poc sobre la gespa amb el seu company Yangel Herrera, que ha sigut titular amb Veneçuela, però ha estat substituït a la mitja part.

Messi s'ajusta el braçal de capità (EFE)

Messi frega el gol olímpic

Si el Brasil s'ha vist sorprès al final, l'Argentina n'ha tingut prou amb un gol matiner de Nico Otamendi (3') per doblegar el Paraguai (1-0) i obtenir el tercer triomf en tres partits de classificació mundialista. Messi ha començat a la banqueta i ha entrat en el minut 53, però ha tingut temps de fer dos pals en jugades de pilota aturada. Primer, en un córner en què gairebé fa gol olímpic: la pilota, després de fregar-la el porter, s'estavella a la creueta. I finalment, en una falta marca de la casa que no acaba trobant l'objectiu per ben poc.

La polèmica del partit ha arribat amb una suposada escopinada de Tony Sanabria a Messi, que ha originat un moment de fricció al camp. Posteriorment, el paraguaià ha negat haver escopit l'astre argentí i aquest ha tret importància a l'incident: "No sé ni qui és aquest noi", ha comentat, oblidant que tots dos havien coincidit a la disciplina del Barça.