El Brentford ha donat així la benvinguda a Christian Erikssen
Futbol

El Brentford anuncia el fitxatge de Christian Eriksen

L'internacional danès, que va patir un col·lapse cardíac en un partit de la passada Eurocopa, pot tornar a jugar 7 mesos després

Actualitzat

Els milions de teleespectadors del Dinamarca-Finlàndia de la passada Eurocopa es van quedar amb el cor encongit en presenciar en directe com Christian Eriksen, la figura de l'equip danès, queia a la gespa sense coneixement. Immediatament, els seus companys van rodejar el seu cos mentre els serveis mèdics l'atenien. Es temia per la seva vida. Dies més tard, un cop estabilitzat, es dubtava que mai pogués tornar a jugar a futbol. Ara, gairebé vuit mesos més tard, Eriksen està a punt de tornar als terrenys de joc. 

En el camí, el jugador escandinau ha aconseguit la carta de llibertat de l'Inter. L'equip milanès va haver de desprendre-se'n, ja que a la Serie A no es permet alinear un jugador amb un desfibril·lador implantat al cor. Eriksen ha tornat finalment a la Premier League, on ja va demostrar el seu talent defensant la samarreta del Tottenham. En aquesta segona etapa, serà jugador del Brentford, l'equip que ha apostat per ell i que aquest mateix dilluns ha fet oficial la seva contractació. 

    

Eriksen, de 29 anys, ha firmat inicialment fins a final de temporada, amb opció a un any més. El Brentford, que l'estiu passat va pujar per primera vegada a la seva història a la Premier League, l'entrena el danès Thomas Frank, que ha estat el principal valedor de l'arribada d'Eriksen.  
Anar al contingut