Ansu Fati ha vist la groga després d'una picabaralla amb el central Konsa
Ansu Fati ha vist la groga després d'una picabaralla amb el central Konsa (Reuters)
futbol

Ansu Fati cau apallissat però s'estrena i el City naufraga sense Guardiola

El davanter ha trigat 5 minuts en marcar el seu primer gol amb el Brighton, el dia que el líder ha perdut la seva imbatibilitat

Redacció Esport3Actualitzat

Unai Emery li ha guanyat la partida a Roberto de Zerbi en l'enfrontament entre els dos equips revelació del primer tram de Premier League. I ho ha fet de manera incontestable per instal·lar-se, provisionalment, en llocs de Champions (6-1). L'Aston Villa i el Brighton han obert la jornada 7 en un duel a Birmingham que serà recordat, entre d'altres motius, pel hat-trick del davanter local Ollie Watkins, un flagell constant per a la defensa de les gavines.

L'actuació de l'internacional anglès i el dolorós resultat final han eclipsat el primer gol d'Ansu Fati al campionat. El jugador cedit pel Barça ha entrat al descans amb la missió de ser el revulsiu dels seus, 3-0 per sota el marcador a la mitja part, i només ha trigat cinc minuts a obeir el mandat del tècnic italià. Amb un gol d'oportunisme, que el VAR ha revisat del dret i del revés per possible fora de joc, l'hispanoguineà ha activat la remuntada "interruptus" del Brighton.

Un quart d'hora més tard, però, l'omnipresent Watkins s'ha encarregat de fer-lo estèril, abans que Ramsey i Douglas Luiz clausuressin el marcador del Villa Park amb la cinquena i la sisena diana, respectivament.

Les gavines, plomades. Contundent sotrac del Brighton que apropa Ansu Fati a una titularitat que se li resisteix al torneig domèstic. I més si s'allarga la baixa important del lesionat Pascal Gross.

Ansu Fati impacta la pilota en el gol del Brighton
Ansu Fati xuta la pilota en el gol del Brighton (Reuters)

El City naufraga sense Guardiola

El City ha encaixat la primera derrota de la temporada en el camp del Wolverhampton. Ruben Dias ha marcat un gol en propia porta en el minut 13. Julián Álvarez ha empatat amb un bon gol de falta, i quan semblava que el City capgiraria el partit, Hwang Hee-Chan ha fet el gol de la victoria. Guardiola no ha estat a la banqueta per cumplir sanció per l'expulsió del partit entre setmana de Carabao Cup, en què els de Manchester van caure eliminats. Segona derrota consecutiva del City.