Pogba, el declivi (Europa Press)

El calvari de Pogba: "Hauria volgut no tenir diners i no tornar a jugar a futbol"

El jugador de la Juventus afronta un cas de dopatge mentre el seu entrenador, Allegri, el compadeix: "M'entristeix"
Redacció Esport3 Actualitzat

Era una jove promesa. Havia guanyat quatre títols de la Serie A amb 23 anys i era nomenat millor jugador jove a la Copa del Món. Amb 30 anys, i un cop retornat a la Juventus després del pas pel Manchester United, ara Pogba viu un autèntic calvari que confirma el declivi de la seva figura. Només un dia abans que sortís a la llum el seu positiu en un control antidopatge -excés dels nivells permesos de testosterona-, Pogba va obrir-se en una entrevista a Al-Jazeera: "Hauria volgut no tenir diners i no tornar a jugar a futbol."

El futbolista francès va viure un malson la temporada passada amb les lesions, i ara es veu immers en aquest episodi de dopatge. El resultat de les segones anàlisis es donaran a conèixer el 5 d'octubre, i no el 20 de setembre com s'esperava inicialment.

"Des de la seva tornada (a la Juventus el juliol del 2022 procedent del Manchester United), és un home de 30 anys que, lamentablement, ha tingut problemes físics i a qui les coses no li han anat bé. És un serial, i no soc gaire fan d'aquestes coses. M'entristeix", ha dit l'entrenador de la Juve, Massimiliano Allegri, aquest dissabte

Pogba està suspès cautelarment i es podria enfrontar a una sanció de fins a 4 anys en el pitjor dels casos. Segons la Gazzeta dello Sport, el jugador hauria accedit a aquest fàrmac a través d'un amic de fora de la Juventus i suposadament el va ingerir sense saber les conseqüències que podia tenir en un control antidòping.

Sigui com sigui, el futbolista ha fet visible que la seva salut mental no estava en condicions.

"Pensava: 'No vull tenir diners. No vull jugar més. Només vull estar amb gent normal, que m'estimin per qui soc, no per la meva fama o els meus diners. De vegades és dur.'"

Pogba assegura en aquesta entrevista a Al-Jazeera que el futbol és preciós, "però també cruel". "La gent t'oblida. Pots fer una cosa boníssima i l'endemà no ets ningú".

El francès també està immers en un judici per l'intent de segrest que va patir el març del 2022, suposadament orquestrat pel seu germà gran Mathias Pogba. Aquest dissabte el jugador de la Juve va declarar en un tribunal de París.

Els episodis extraesportius marquen l'actualitat de Paul Pogba (Europa Press)

S'acumulen els episodis extraesportius per a un jugador que prometia deixar empremta futbolística a l'esport europeu.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut