Satoransky i Hezonja al Barça-Reial Madrid d'Eurolliga (@RMBaloncesto)

El cas Hezonja, a punt de resoldre's amb final insòlit

El croat, molt a prop de renovar amb el Madrid davant la negativa final del Barça
Redacció Esport3 Actualitzat

El Reial Madrid va proclamar-se campió de la lliga ACB després de guanyar l'eliminatòria final contra l'UCAM Múrcia (3-0 al global dels partits). Mario Hezonja va agrair l'escalf dels aficionats i va expressar el seu desig de continuar al club:

"Em sento molt còmode aquí, són la meva família. M'han rebut amb els braços oberts quan molta gent parlava merda, que no és veritat. M'agradaria tornar tot això estant més anys aquí, amb més títols per al meu equip."

@acb Las palabras de Mario Hezonja tras proclamarse campeón de la #LigaEndesa. #acb #MarioHezonja #Hezonja #RealMadrid #Madrid #basketball #baloncesto #tiktokdeportes #deportesentiktok ? sonido original - ACB

Era el torn de negociar amb el Madrid la seva renovació. "Ara comença la temporada d'oficina", afegia l'aler pivot.

Tanmateix, només dos dies després, Mundo Deportivo va avançar l'acord entre el croat i el Barça. Es tractava d'una operació que el convertiria en el jugador més ben pagat d'Europa (fitxa d'uns 3 milions d'euros). Així doncs, en un cas Figo, tornaria al Palau, on ja va jugar (2012-2015). Només calia esperar que el Madrid no executés el dret de tempteig per intentar frenar l'operació.

El Barça va negar a EFE l'acord, però José Ignacio Huguet, periodista de Mundo Deportivo, va assegurar a X que havia vist l'oferta firmada per Hezonja i els blaugranes. Marca també va informar de l'existència d'aquest document.

Frenada en sec i operació paralitzada

Les declaracions del jugador després de guanyar la Lliga no van agradar gens a Can Barça. L'operació es va tirar enrere i Punter era l'aposta del club. Aquest canvi de cromos també va situar Hezonja en l'òrbita del Partizan. L'alternativa de l'NBA també l'havia descartada perquè les seves pretensions esportives no s'equiparaven amb les econòmiques.

De la traïció a la renovació

Siro López ha avançat a la Cadena Cope la renovació del jugador pel Reial Madrid. Un acord --encara no és oficial-- que arriba enmig d'un cúmul de dubtes dins també del mateix club. No entenen per què va tirar flors després de guanyar la Lliga si tenia un acord tancat amb el màxim rival. Ja de vacances a la seva Croàcia, Hezonja picava l'ullet als blancs per xarxes socials. El jugador podria tenir un augment de salari lligat a les pretensions econòmiques de l'ala pivot.

El serial entre Hezonja i els dos clubs crea un precedent d'un cas insòlit. Un fitxatge per l'etern rival frustrat per unes declaracions d'amor del jugador, qui ha aconseguit fer enfadar totes les parts implicades.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut