Mbappé, somrient durant l'entrenament d'aquest divendres (EFE)

El cas Mbappé entra a la sala de premsa del Madrid: la resposta d'Ancelotti

L'entrenador blanc ha mostrat el suport al davanter francès, denunciat per una presumpta violació. Dissabte, Celta-Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
kylian Mbappé

No va anar concentrat amb França per unes molèsties i en els deu dies d'aturada de la Lliga per partits internacionals va acabar a Estocolm, amb una sospita de violació. Kylian Mbappé ha viscut dues setmanes intenses, però ho ha deixat tot a mans dels seus advocats. En la tornada del campionat --dissabte hi ha un Celta-Madrid--, Carlo Ancelotti ha hagut de fer d'escut del seu futbolista. Bona part de les preguntes de la roda de premsa han girat al voltant d'uns fets que van passar a la capital sueca.

El tècnic italià s'ha centrat en el terreny físic:

"Mbappé ha aprofitat l'aturada per millorar la seva condició física. Aquests 15 dies l'han ajudat molt. És un jugador diferent del d'abans de l'aturada."

Des de la Fiscalia sueca es va indicar que s'estava investigant Mbappé i el seu entorn, però poca cosa més ha transcendit des d'aleshores. A aquesta nebulosa s'aferra l'entrenador blanc per treure-hi importància:

"No em focalitzo en especulacions, que és el que són. No en faig cas. Veig el jugador cada dia, treballa molt bé, és feliç i no el veig gens afectat. Diria que està al 100%, molt bé. És un plaer veure'l entrenar-se."

El fet que la polèmica hagi estat durant un període de vacances ha fet que Ancelotti hagi tirat d'ironia, davant de la insistència dels periodistes:

Els dies de descans estaven programats. Tant me fa què fan els jugadors. De moment, encara no tinc una agència de viatges per programar els viatges dels jugadors.

L'entrenador madridista ha tingut paraules d'ànim per a Dani Carvajal, que es perdrà el que queda de temporada per la lesió que es va fer en l'últim partit de Lliga, i ha deixat clar que el club no té intenció de fitxar cap jugador per substituir-lo.

 

ARXIVAT A:
kylian Mbappé
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut