Futbol

El català creador de Bizum vol ser president del Barça

L'empresari creador de l'aplicació de pagaments Bizum, el català Jordi Termes, ha anunciat a "El matí de Catalunya Ràdio" que s'incorpora al moviment Som un Clam

Redacció Esport3Actualitzat

Jordi Termes, assessor i inversor, fundador de l'empresa tecnològica Movetia, amb la qual va idear i desenvolupar el que va acabar sent Bizum, vol ser president del Barça. Termes ha acceptat formar part de Som un Clam perquè l'ha convençut el relat del grup liderat per Joan Camprubí. Així ho ha explicat a Catalunya Ràdio:

"Només vull que hi hagi una única candidatura d'oposició a les pròximes eleccions. Si volen que lideri el projecte, el lideraré."

Termes ha estat crític amb la gestió econòmica de Joan Laporta. No creu en el relat que la culpa sigui tota de Bartomeu:

"Qui va portar el Sr. Bartomeu al Barça va ser Joan Laporta; no va ser Jordi Termes. Si algú és culpable de l'entrada de Bartomeu al club és Laporta, que és qui estava a la foto del 2003."

Jordi Termes, assessor i inversor, fundador de l'empresa tecnològica Movetia, amb la qual va idear i desenvolupar el que va acabar sent Bizum
Jordi Termes, a Catalunya Ràdio(3Cat)

Som un Clam es presentarà oficialment en societat dijous i ho farà amb una incorporació empresarial de pes, com la de Jordi Termes.

Anar al contingut