L'entrenador de Badalona, primer català a dirigir un partit a l'NBA (Reuters)

El català Jordi Fernández fa història a l'NBA amb els Brooklyn Nets

L'entrenador de Badalona es converteix en el primer tècnic espanyol a dirigir un partit a l'NBA com a primer entrenador
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
NBA

Jordi Fernández s'ha convertit en el primer entrenador català a dirigir un partit oficial a l'NBA. Tot i la feliç estrena, els seus Brooklyn Nets han arrencat la temporada amb una derrota molt ajustada a Atlanta davant els Hawks per 120-116.

El compte d'X dels Brooklyn Nets ha difós la xerrada inicial del tècnic badaloní als seus jugadors:

Després de 15 anys als Estats Units ascendint esglaó a esglaó al sistema tècnic de l'NBA, el de Badalona ha complert el seu somni d'asseure's per primera vegada a la banqueta en un partit oficial dels Nets.

 "Definitivament és un honor ser un dels 30 entrenadors de la NBA. És un honor representar el bàsquet del qual provinc. Estic extremadament orgullós i molt feliç."

Fernández ja havia dirigit un partit a l'NBA com a primer entrenador circumstancialment a Sacramento Kings, quan ho va fer com a assistent per una sanció a Mike Brown, però ara s'ha certificat com a primer entrenador dels Brooklyn Nets.

En el seu primer partit com a tècnic s'ha mostrat també molt "orgullós" per haver aconseguit aquest fet històric i per la tasca dels seus jugadors davant els Atlanta Hawks.

"Mirant aquest partit, ha estat molt especial: molt especial per a la meva dona, per als meus fills, per als meus pares, per a tots els que han estat amb mi en aquest viatge. Estic extremadament honrat i orgullós de ser on soc i molt orgullós dels jugadors, perquè van jugar de debò intensament els uns pels altres."

El tècnic de Badalona ha elogiat la intensitat i el desplegament físic del seu equip. En el pròxim partit de Brooklyn, a Orlando contra els Magic, intentarà obtenir el seu primer triomf.

ARXIVAT A:
NBA
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut