El tifo dedicat a Mbappé en un gol del Parc dels Prínceps

El català que va aigualir la festa de comiat de Mbappé

El Tolosa de Carles Martínez s'imposa al Parc dels Prínceps (1-3) en una nit emotiva
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
kylian Mbappé

Kylian Mbappé es va acomiadar del Parc dels Prínceps en el seu últim partit a casa amb el PSG. Amb la Lliga ja guanyada, els parisencs rebien el Tolosa. Abans del duel, el davanter va apropar-se a la graderia dels ultres (la CUP) per donar les gràcies pel suport rebut aquests 7 anys. Els mateixos li van dedicar un tifo durant l'escalfament. Tanmateix, bona part de l'afició va xiular la possible futura estrella del Reial Madrid.

L'exblaugrana Arnau Tenas va disputar el seu cinquè partit de la temporada sota pals amb assistència inclosa. Carlos Soler també va ser xiulat quan la megafonia de l'estadi anunciava la seva presència a l'onze inicial.

Carles Martínez donant instruccions des de la banda (@ToulouseFC)

El convidat català amarga el comiat

El Tolosa va vèncer el PSG (1-3). L'equip occità, entrenat pel barceloní Carles Martínez, va remuntar el gol inicial de Mbappé als vuit minuts. El Téfécé tampoc s'hi jugava res, però gràcies als gols de Thijs Dallinga (13'), Yann Gboho (68') i Frank Magri (90'+5) va endur-se els tres punts de París.

L'entrenador català ha firmat una molt bona segona volta després d'un molt mal inici que els va situar a la zona perillosa de la classificació. En la seva primera temporada com a entrenador professional (l'estiu passat va agafar el relleu de Philippe Montanier, quan era el seu assistent) ha superat les adversitats, sempre fidel al seu estil de joc.

El Tolosa acabarà la lliga més a prop de places europees que del descens. I diumenge es va encarregar de jugar el paper d'aixafaguitarres al comiat de Mbappé.

Celebració sense homenatge especial per a Mbappé

Un cop acabat el partit, els de Luis Enrique van aixecar i celebrar el títol de lliga amb tota l'afició. Marquinhos, acompanyat de tota la plantilla, va aixecar el trofeu de la Ligue 1 Uber Eats. Kimpembe va liderar la festa dels parisencs a la gespa del Parc dels Prínceps.

Mbappé no va ser l'únic comiat

El PSG va dir adeu al seu speaker, Michel Montana. La veu dels parisencs es retira després de 30 anys al club.

A Mbappé encara li queden tres partits i un títol, la Copa de França, contra el Lió.

  • 15 de maig: Niça - PSG 21.00 h
  • 19 de maig: Metz - PSG 21.00 h
  • 25 de maig: Olympique de Lió - PSG 21.00 h
ARXIVAT A:
kylian Mbappé
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut