Un imparable Julián Álvarez ha marcat el primer i l'últim gol del City (@fifaworldcup_es)

El City de Guardiola, campió del Mundial de Clubs (4-0)

Primer Mundial de Clubs per al Manchester City, el quart en el palmarès de Pep Guardiola, tècnic d'un equip que ha tancat un 2023 de somni en què ha guanyat un total de cinc títols. El Fluminense no ha pogut plantar cara als de Guardiola
Redacció Digital Actualitzat

Julián Álvarez ha avançat el City als 40 segons i ha segellat la golejada al 88. També han marcat Nino en pròpia porta i Foden per donar als anglesos un altre títol en un 2023 per al record.

• Erling Haaland i Kevin de Bruyne, dues de les baixes del Manchester City per problemes físics, han vist des de la graderia com el seu equip inaugurava el marcador quan només s'havien jugat 40 segons. Un error en la passada del lateral del Fluminense i ex del Reial Madrid Marcelo ha permès un xut d'Aké, que ha picat al pal, i el refús l'ha aprofitat Julián Álvarez, que, amb el pit, ha aconseguit l'1-0.

• El partit es posava molt aviat de cara per al conjunt de Pep Guardiola, i encara més quan en el minut 27 els anglesos han marcat el segon gol. Passada de Rodri per a Foden i la seva centrada l'ha desviat el defensa Nino al fons de la seva pròpia porteria.
  • Abans del descans, els porters dels dos equips han evitat que el marcador es tornés a moure. Ederson ha impedit que el Fluminense escurcés la diferència en un cop de cap de Jhon Arias i, a l'altra àrea, Fábio ha refusat un xut molt perillós de Grealish.
  • Als dos minuts de la represa, el porter de l'equip brasiler ha tornat a evitar el tercer del City en una doble ocasió de Foden i Bernardo Silva.
  • En una jugada d'estratègia dels de Manchester, Fábio s'ha lluït novament després d'un xut creuat de Foden.
  • El City ha trobat el premi del tercer gol en el minut 72. Centrada de Julián Álvarez i Foden ha aconseguit el 3-0.
  • I a dos minuts per al final, Julián Álvarez, en una acció de mèrit, ha arrodonit la gran victòria dels de Manchester amb el definitiu 4-0

Ha estat un any rodó per al City en què s'ha proclamat campió de la Champions, el Mundial de Clubs, la Premier League, la Supercopa d'Europa i la FA Cup anglesa.