Txiki Begiristain, el 22 de setembre, mirant un partit del City a l'estadi dels "cityzens" (Reuters)

El City obre el càsting per substituir Txiki Begiristain amb els ulls posats a Girona i Porto

El director esportiu dels blanc-i-vermells i i un mític porter del Barça entre els possibles candidats a rellevar el basc
Redacció Esport3 Actualitzat

També hi ha un "mercato" per als professionals del mercat. El Manchester City es prepara per afrontar un nou cicle. La temporada que ve, segons avançava The Athletic, el club anglès ja no comptarà amb el director esportiu dels últims 12 anys, Txiki Begiristain. Per aquest motiu els "cityzens" ja haurien començat la recerca d'un nou arquitecte.

Un dels primers noms haurien temptejat és el de Quique Cárcel, del Girona. Ha estat The Times qui ha assegurat que el nom del barceloní és al càsting i recorda que els dos clubs formen part del City Football Group.

Els punts forts de Cárcel són diversos. Coneix com treballa el grup i se'l considera el gran artífex de l'evolució del Girona fins a esdevenir equip de Champions. També està al darrere del creixement de futbolistes propietat de la societat d'Abu Dhabi, com Sávio. Això sí, té contracte amb l'equip de Montilivi fins al 2027.

Cárcel no és l'únic candidat

Cárcel no és l'únic candidat per ser el nou Begiristain. Un altre dels possibles substituts és Hugo Viana, secretari tècnic de l'Sporting de Portugal. L'expert en fitxatges Fabrizio Romano assegura que Viana és el candidat preferit, valorat per portar els de Lisboa a reconquistar la Lliga del seu país el curs passat.

I la llista no acaba aquí. Segons The Telegraph, Andoni Zubizarreta també està sobre la taula del club mancunià. L'exporter de 62 anys ja va succeir Begiristan als despatxos del Barça el 2010. Després de ser destituït per Josep Maria Bartomeu, Zubi va estar ocupant el mateix càrrec al Marsella i, des d'aquest abril, treballa al Porto. El basc va ser una de les cartes guanyadores en la victòria electoral del nou president dels "dracs" André Villas-Boas.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut