Ferran Soriano (CEO), Khaldoon al-Mubarak (president), Pep Guardiola i Txiki Begiristain, amb la Premier guanyada l'any 2023 (Europa Press)

El City tanca el substitut de Txiki Begiristain

L'arquitecte del Girona, Quique Cárcel, no serà el nou director de futbol del campió anglès, com s'havia especulat
Redacció Esport3 Actualitzat

El nou director de futbol del Manchester City serà el portuguès Hugo Viana, segons ha avançat Fabrizio Romano. L'actual secretari tècnic de l'Sporting de Portugal era el primer del càsting des que es va conèixer la notícia de l'adeu de Txiki Begiristain, dotze anys després d'aterrar al club britànic. Viana ha tornat a portar els lisboetes a guanyar la Lliga lusitana.

També s'havia especulat amb el nom de Quique Cárcel, del Girona, tot i que fonts consultades per TV3 van assegurar que no era una opció. The Times va arribar a remarcar que el nom del barceloní estava ben valorat pels èxits obtinguts a Montilivi, en una entitat integrada en el conglomerat del City Football Group.

La gran incògnita és saber si Viana, exjugador de 41 anys, haurà de construir el primer projecte sense Pep Guardiola o el de Santpedor allargarà una temporada més per arrodonir una dècada d'èxits a Manchester.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut