Futbol

Kheira Hamraoui trenca el seu silenci però eludeix parlar d'Abidal

Demana que es respecti la seva vida privada

Redacció Esport3Actualitzat

Kheira Hamraoui ha emès un comunicat en què demana que es respecti la seva vida privada, mentre avança la investigació sobre l'agressió que va patir. La futbolista ha eludit parlar d'Éric Abidal, a qui la premsa ha citat com a possible testimoni.

 

Hamraoui "demana urgentment que la seva vida privada sigui respectada, així com el dret que té a guardar silenci en aquest moment difícil". Ha dit que espera "amb serenitat" el desenvolupament de la investigació per conèixer els inculpats "com més aviat millor" i assegura que "té la ferma intenció de tornar amb orgull a representar els colors" del PSG.

Així mateix, la nota fa referència al tipus d'agressió que va patir la jugadora: "Van ser cops d'una violència inusitada, sobretot als membres inferiors, amb el desig implícit d'espatllar la meva carrera professional".

 

La futbolista, de 31 anys, va ser colpejada a les cames amb una barra de ferro per dos homes encaputxats la nit del 4 de novembre mentre anava amb cotxe amb la seva col·lega del PSG Aminata Diallo, que va arribar a estar detinguda durant 36 hores però que després van posar en llibertat sense càrrecs per manca de proves.

 

Els investigadors van sospitar en un primer moment que Diallo havia orquestrat l'atac a Hamraoui, amb la intenció de lesionar-la i poder tenir més minuts de joc. Tot i això, dilluns la investigació es va orientar cap a altres pistes, segons la premsa francesa. Una venjança per un possible assumpte extramatrimonial cobra força ara com a principal hipòtesi de l'agressió.

La targeta del mòbil de Hamraoui estava al nom d'Abidal, fet que confirmaria, als ulls dels investigadors, una relació propera entre tots dos, que van coincidir a Barcelona entre el 2018 i el 2020, ell com a director esportiu del club i ella com a futbolista.

Així mateix, Hamraoui i Diallo, que va presenciar els cops, van sentir dir a un dels assaltants: "Llavors, què passa? Ens en anem al llit amb homes casats?". L'agredida hauria trucat a Abidal poc temps després del succés.

Segons Le Monde, que cita fonts de la Fiscalia de Versalles, Abidal serà interrogat "properament" i no descarta que l'actual dona de l'exfutbolista de 42 anys també sigui convocada.

En declaracions a Le Parisien, l'advocat d'Abidal, Olivier Martin, ha precisat que el seu client encara no ha estat cridat i que si ho és "es presentarà espontàniament i respondrà totes les preguntes que se li faci. "No està ni directament ni indirectament vinculat a l'agressió", ha afegit.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut