El conflicte de Joaquín Sabina i el Barça a Montjuïc
BARÇA

El conflicte de Joaquín Sabina i el Barça per culpa de la Lliga

La coincidència de futbol i música es podria repetir pel clàssic, també, amb un concert de Miguel Rios

Actualitzat

LaLiga EA Sports ha anunciat aquest dimecres els horaris de la jornada 8, en què el FC Barcelona s'enfrontarà al Sevilla FC. El destí ha volgut que aquest partit coincideixi amb un dels concerts més esperats a la capital catalana, cosa que podria provocar més enuig encara a l'afició blaugrana.

Joaquín Sabina serà present a la ciutat comtal a finals de setembre per oferir al seu públic dos concerts. Amb el primer no hi ha cap problema, ja que tindrà lloc el dimecres 27 de setembre. Però el segon concert serà el divendres 29 de setembre, curiosament a la mateixa hora que el partit entre el Barça i el Sevilla (a les 21.00 hores). Una coincidència que podria provocar un gran col·lapse a Montjuïc.

El partit corresponent a la vuitena jornada es disputarà a l'actual feu blaugrana, l'Estadi Olímpic Lluís Companys, situat just al costat del Palau Sant Jordi, escenari on es faran els concerts de Sabina. Amb dos esdeveniments en què s'espera una gran afluència de gent, l'Ajuntament de Barcelona tindrà una tasca difícil al davant per evitar aglomeracions en una zona molt concreta de la ciutat.

 

La coincidència podria tornar a produir-se el 28 d'octubre, quan es disputaria el clàssic Barça-Madrid i un concert de Miguel Rios al Palau Sant Jordi.

Anar al contingut