Jorquera, al fons de la imatge, durant la celebració de la Champions de París el 2006

El millor consell d'un exculer allunyat del món de l'esport als joves futbolistes

"El suplement" de Catalunya Ràdio ha conversat amb el porter suplent del Barça que va aixecar la segona Champions
Redacció Esport3 Actualitzat

El perfil de la Viquipèdia d'Albert Jorquera acaba el 2010, quan va penjar els guants al Girona. El que entre 2003 i 2009 va ser porter suplent de Victor Valdés al Barça sempre va dir que es dedicaria a l'ofici familiar de joier un cop acabés els seus dies a la gespa. Amb algunes fugaces incursions com a ajudant d'entrenador per matar el cuquet, el de Bescanó ha complert la seva paraula.

Amb 44 anys i allunyat del món de l'esport, un dels membres de la plantilla que va aixecar la segona Champions blaugrana a París té clar els riscos que esperen als futbolistes un cop es retiren. Jorquera ha aprofitat l'entrevista a "El suplement" de Catalunya Ràdio per recordar als jugadors que comencen la importància d'administrar-se bé els diners:

"Jugar a futbol és molt maco, però després et queden 50 anys on t'has de guanyar la vida d'alguna manera. I et vols sentir realitzat."

Ara que el Barça s'ha nodrit de saba jove per capejar els problemes econòmics, l'avís del gironí s'hauria de penjar a les parets de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut