Messi i Antonella emocionats amb el mundial
Mundial

El conte que emociona Messi i Antonela: "Els dissabtes del 2003 al matí, TV3 transmetia..."

El crac i la seva dona van sentir l'última creació de l'escriptor Casciari i no van poder contenir les llàgrimes

Redacció Esport3Actualitzat

El Mundial ha remogut a tothom, però sobretot a Argentina. En plena ressaca per les festes de celebració per la conquesta del Mundial, l'escriptor Hernán Casciari va llegir en un programa argentí un tros del seu últim conte, "La maleta de Lionel", que es publicarà molt aviat. Al relat, l'escriptor, que ara viu a Barcelona, repassa diversos episodis de la vida de Leo Messi, des del seu il·lusionant pas per les categories inferiors del Barça fins a la seva momentània retirada de la selecció el 2016.

 

 

Després de l'avançament del conte de l'escriptor argentí, Leo Messi es comunica amb el programa, a través d'un àudio de WhatsApp que va enviar al presentador del programa Andy Kusnetzoff, en agraïment pel tracte i l'afecte que li han donat, i explica que, a casa, es van emocionar amb Antonela. 

 

 

TV3, sempre amb Messi

En el relat d'Hernán Casciari, TV3 hi apareix com a protagonista, recordant que el canal sempre s'ha emès el millor futbol; i que ja s'olorava el talent del "petitó" des que va començar a jugar a futbol. 

"Jo me'n recordo que els dissabtes del 2003, al matí, al canal TV3, de Catalunya, es transmetien en directe els partits de les inferiors del Barcelona. Els dissabtes a les 11.30 i els diumenges a les 9.30. Als xats d'argentins emigrats es repetien dues preguntes: 'Com fem dolç de llet bullint una llauna de llet condensada?' i 'A quina hora juga el noi de Rosario de 15 anys que feia gols a tots els partits?'. A la temporada 2003-2004, Lionel Messi va jugar 37 partits i va convertir 35 gols: la valoració matutina de la televisió catalana, aquests dissabtes, va superar el nocturn, molta gent començava a parlar d'aquest nen, a les perruqueries, als bars i a les tribunes del Camp Nou."

El gos de Messi

Aquest no és el primer cop que Hernán escriu sobre Messi. Ja ho va fer el 2012. Aleshores va comparar Messi amb una mascota, concretament amb un gos, "Un gos com Totín, el de la seva infància, perquè fixa els ulls en alguna cosa i ja no ho deixa anar", una metàfora que es va fer viral arreu. 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut