La famosa pancarta de Laporta a 140 metres del Santiago Bernabéu
La famosa pancarta de Laporta a 140 metres del Santiago Bernabéu (Europa Press)
Barça

El curiós racó on descansa la famosa pancarta de Joan Laporta al Bernabéu

Surt a la llum l'amagatall del cartell tres anys després de la victòria a les eleccions de l'actual president

Redacció Digital Esport3Actualitzat

Tres anys després que Joan Laporta es proclamés president del Barça per majoria absoluta, surt a la llum el destí d'un dels principals factors diferencials de l'actual president del club barcelonista respecte als candidats rivals. Es tracta ni més ni menys que de la famosa pancarta de 50 m x 20 m que l'equip de Laporta va penjar a 140 metres del Santiago Bernabéu.

El seu parador l'ha descobert el mitjà Relevo i és, concretament, en un magatzem d'Alcarràs, un poble lleidatà a més de 175 quilòmetres de Barcelona. Alcarràs no només atresora una pel·lícula nominada als Oscars, sinó que també serveix per guardar les relíquies d'unes de les eleccions presidencials més determinants de la història del Barça.

Entre Harleys i Volkswagen Bullis

El magatzem en què descansa la pancarta és una nau industrial que acapara tota mena de relíquies. Ramón Tomás, propietari del dipòsit i amic de Joan Laporta, ha obert les portes de la seva propietat i ha ensenyat que reuneix tota classe de vehicles i quadres antics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Relevo (@relevo_deportes)


Tomás explica que està a disposició de Laporta i que guarda la pancarta amb "orgull i il·lusió". Tot i això, considera que el seu destí final, en un futur, hauria de ser el Museu del Barça. Tanmateix, encara que amb una mica de pols, espera tornar a lluir algun dia el ja mític "Ganes de tornar-vos a veure".

 

ARXIVAT A:
Laporta
Anar al contingut